interieuradvies_2021_lp-slider_1920x600

Wij zijn gewoon via telefoon of mail bereikbaar!

Het zal je niet ontgaan zijn: de winkels blijven helaas nog gesloten. Toch blijven we je nog steeds van dienst. We werken op dit moment namelijk op afspraak. Eén belletje (of mailtje) is voldoende! We komen dan bij jou thuis langs om jouw woonwensen uit te laten komen. Uiteraard houden we ons bij het bezoek volledig aan de geldende richtlijnen zoals mondkapjes, handen wassen en 1,5 meter afstand. We horen graag (geheel vrijblijvend uiteraard) wat we voor jou zouden kunnen betekenen. Twijfel dus niet en neem contact met ons op. Colors@Home Bijlstra is te bereiken via het telefoonnummer: 074-2503702, het mailadres: bijlstra@colorsathome.nl of maak gebruik van het onderstaande formulier. Dan nemen wij spoedig contact met je op voor een bezoek aan huis.
Wij nemen jou het werk uit handen en ontzorgen graag. Twijfel je nog wat in jouw interieur zou kunnen werken? Met ons interieuradvies aan huis komen we gezamenlijk tot de mooiste en beste oplossingen. We kunnen bij jou thuis namelijk goed zien hoe jij woont. Wanneer je uiteindelijk de beste keuze hebt gemaakt, meten we gelijk jouw nieuwe producten in en zorgen ervoor dat jouw nieuwe aanwinsten volledig naar wens gemonteerd of gelegd gaan worden.

ook nu is Colors@Home Bijlstra er voor jou!

Dus ondanks de moeilijke situatie waar we nu mee te maken hebben, staat niks jou in de weg om te kiezen voor een nieuw & fris interieur. Colors@Home Bijlstra heeft jou jarenlange ervaring te bieden. Wij werken met eigen personeel. Een hecht team van echte vakmensen met een duidelijke passie voor interieur. Daardoor garanderen wij een schitterend eindresultaat. Samen zoeken we naar oplossingen waar vooral jij je goed bij zult voelen. Bij Colors@Home werken we uitsluitend met maatwerkproducten. Of het nu gaat om raamdecoratie, gordijnen of een schitterende nieuwe vloer. Wij kennen de mogelijkheden van onze producten als geen ander. Ben je nieuwsgierig geworden? Stel je vraag met behulp van het onderstaande formulier en je kunt ons spoedig, veilig bij jou thuis, verwachten.
Onze voordelen

Interieuradvies

Wij kunnen je goed helpen in de winkel, maar nog beter wanneer we zien hoe je woont. Op deze manier kunnen we je een advies op maat geven waarin we al jouw interieurwensen meenemen. Een geweldig eindresultaat dat daarbij voldoet aan je wooneisen. Daar gaan we voor.

Duurzaamheid

Een aankoop bij Colors@Home doe je voor de toekomst. Dat betekent dat je er onbezorgd jaren van kunt genieten. Of het nu gaat om chic behang of nieuwe raamdecoratie. Ze zullen altijd van een uitstekende kwaliteit zijn. Dat is onze visie op een duurzaam interieur.

Monteren & leggen

Van een nieuwe aankoop wil je natuurlijk zo goed en snel mogelijk genieten. Dat snappen we maar al te goed. Maar we begrijpen ook dat je het inmeten en de montage liever niet zelf doet. Daarom verzorgen wij dit gewoon voor je. Colors@Home is niet voor niets de interieurspecialist!
Wij geven jou graag gratis advies
Spreken we je snel?
 
Naam: (verplicht)
Telefoonnummer: (verplicht)
Email: (verplicht)
Jazeker! Je mag mij bellenDeurningerstraat 94|7557 HH Hengelo
Telefoon 074-2503702|E-mail bijlstra@colorsathome.nl
Openingstijden
 
Maandag Gesloten  
Dinsdag 10.00 - 17.00  
Woensdag 10.00 - 17.00  
Donderdag 10.00 - 17.00  
Vrijdag 10.00 - 17.00  
Zaterdag 10.00 - 16.00  
Zondag Gesloten  
Routebeschrijving
naar onze winkel